Rendelőink

debreceni fogorvosi rendelőDebrecen
A debreceni Brillantdent fogászati rendelő a legmodernebb, márkás fogászati kezelőegységgel rendelkezik, amely biztosítja pácienseink maximális komfortját, a teljesen fájdalommentes kezelést. A készülék a legkorszerűbb piezo-ultrahangos fogkőeltávolító berendezéssel is rendelkezik. Digitális apex-lokátor segíti a diagnosztikai munkát. A rendelő előtt ingyenes parkolási lehetőség van. Debreceni rendelőnkbe online is bejelentkezhet az “Időpontfoglalás” menüpontban.

 

Dr. Lázár Katalin fogszakorvos rendel: kedd délután, csütörtök délelőtt.

Tel.: 06 30 9555 921

Dr. Hernádi Katinka PhD fogszakorvos rendel: szerda délután.

Tel: 06 30 685 6230

 

 

Hajduszoboszló rendelőHajdúszoboszló
A hajdúszoboszlói Brillantdent fogorvosi rendelő klimatizált, a 3 csillag+superior Hotel Hungarospa Thermal-ban található, a legújabb, “totál fényes” fogászati kezelőegységgel, monitoros dentál orálkamerával. A modern gyógyszálló pihentető, kellemes környezetet biztosít várakozó bel- és külföldi pácienseinknek. A fogászati kezelés kombinálható a hotelben szálláslehetőséggel, egyéb gyógyászati szolgáltatásokkal. A hotel parkolójában ingyenes parkolási lehetőség van, a rendelő mozgássérültek számára is megközelíthető. A váróban és a rendelőben wi-fi internetlehetőség. Hajdúszoboszlói rendelőnkbe telefonon, illetve e-mailben foglalhat időpontot.

Rendelés Hajdúszoboszlón: hétfőn 13.30 – 16.30 óra és csütörtökön 14 – 16.30 óra között. A szerdai rendelés szünetel. Feltétlenül kérjük bejelentkezni telefonon: 06 30 9555 921 vagy e-mailben: brillantdent@gmail.com