Szolgáltatásaink

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes fogászati kezelés

A kezelés előtti helyi érzéstelenítést a legmodernebb eljárásokkal végezzük, korszerű, kis mennyiségű érzéstelenítőszerrel, amely biztosítja a kezelés közbeni fájdalommentességet. A régi, szürke, káros higanytartalmú amalgámtöméseket a legkorszerűbb, élethűen fogszínű és az egészségre nem káros, márkás anyagokból készülő tartós, azonnal használható, fényrekötő fogtömésekre cseréljük – az esztétikai fogászat követelményeinek megfelelően.

 

Fogfehérítés

Fogfehérítés

A legújabb amerikai anyagokkal (a rendelőben vagy akár otthon is kivitelezhető).
Fogfehérítési stratégiánk a fokozatosságon alapul: így nincs fogérzékenység kezelés közben és az eredmény is hosszantartó fehérséget biztosít! Elszíneződött, régen gyökértömött fogak belső fehérítését is sikeresen végezzük.

Fogkőeltávolítás, ínyproblémák kezelése

A fogkőeltávolítás modern, precíziós piezo-ultrahangos depuráló készülékkel történik, amely szinte leradírozza a fogköveket és a sötét elszíneződéseket. Végezetül fehérítő polírozással simítjuk és fényesítjük a fogsort. A fogkövek rendszeres, fogorvos által végzett, maradéktalan eltávolításának igen nagy a jelentősége – nemcsak esztétikai szempontból, hanem azért, mert segít a fogak hosszútávú megtartásában. Aki meg akarja őrizni sokáig a fogait (különösen, ha dohányzik vagy ínyvérzésre, ínybetegségekre hajlamos), félévente jöjjön el gépi fogkőeltávolításra és polírozásra rendelőinkbe. Parodontológusunk (ínybetegségek specialistája) a csütörtök délutáni debreceni rendeléseken várja bejelentkezésüket fogkő-eltávolításra, polírozásra és ínyproblémák kezelésére.

 

Koronák és hidak

Koronák és hidak

A legjobb minőségű német, márkás porcelánból és nikkelmentes fémkerámiából, illetve a legmodernebb CAD-CAM számítógépes technológiával a legmagasabb esztétikájú fémmentes cirkóniumból készülnek, precíz fogtechnikai laboratóriumokban, expressz határidővel. Már egy hét alatt újjávarázsoljuk mosolyát! Referencia-képeinket saját eseteinkről tekintse meg Galériánkban.

Cirkon koronák és hidak – a világszínvonal

A legjobb korona a cirkónium fémmentes korona. Full kontúr anatómikus cirkon koronáink törhetetlenek, minden erőnek ellenállnak, még a fogcsikorgatásnak is. A cirkon nem okoz allergiát, mivel egyfajta anyagból készül, itt soha nincs lepattanás. Felszíne egyénileg színezhető, transzparens, nincs fémszegély – egyszóval a ma elérhető legesztétikusabb fogpótlás. Cirkon koronáink ára kedvezőbb lett! Már 59.900 Ft-tól elérhetők gyönyörű, élethű cirkon koronáink! A legmodernebb CAD-CAM technológiával, számítógépes, digitális tervezéssel készülnek a cirkon koronák és hidak, világszínvonalú USA-technológiával, precíz fogtechnikai laboratóriumban, néhány napos határidővel. Sőt, már a kellemetlen lenyomatot is el tudjuk kerülni, szkenneléssel mintázzuk le a fogazatot, megállapítjuk a korrekt fogszínt és pillanatok alatt számítógép segítségével továbbítjuk az adatokat a fogtechnikai laborba.

Sorvégi foghiányok pótlása:  lehetséges implantátumok behelyezése nélkül is a ZX27 Abutment System segítségével, speciális fogtechnikai eljárásokkal, nem-invazív, teljesen fájdalmatlan és azonnali, a készülő hídba épített láthatatlan segédeszközök segítségével.

Csapos felépítmények a letört gyökérkezelt fogak megmentésére Radix Anker, üvegszálas vagy cirkon gyökércsappal.

Kivehető fogpótlások

Élethű, álomszép porcelánfogakkal is rendelhetők – rövid határidővel! Esztétikus rugalmas kivehető fogsor részleges foghiányok pótlására: teljesen fémmentes, fémkapocs nélkül.

Újdonság: a legkorszerűbb Vertex ThermoSens anyagból készülő teljes vagy részleges kivehető fogsor. Akrilátmentes, monomer-mentes, nem allergizáló fémmentes, enyhén rugalmas anyag. Nagyon precízen illeszkedik, gyönyörű, törhetetlen kompozitfogakkal, fémkapcsok nélkül – néhány fog precíz és esztétikus pótlására is alkalmazható. A redukált alaplemez nagyon megkönnyíti a pillekönnyű felső fogsor megszokását. Elsősorban felső és alsó részleges és felső teljes fogsorok pótlására ajánljuk a rövid határidővel készülő korszerű Vertex fogsorokat.

Élethű fogrestaurációk

Fogtömés kitűnő minőségű porcelán tömőanyagból, online, telefonos vagy e-mailes bejelentkezésre a legrövidebb határidővel.

A diagnosztikát segítő berendezéseink: digitális apex-lokátor (gyökércsatornák pontos bemérése), dental intraoralis kamerával készített felvételek, monitor /HSz/.

 

Parodontológiai (íny-) kezelések

Parodontológiai (íny-) kezelések

A nagyon sok embert érintő ínyvérzés, ínygyulladás kezelése, ínysorvadás és fogvesztés megelőzése, tasakkezelés, precíz és alapos fogkő-eltávolítás, fog-wellness, szakorvosi szaktanácsadás. Klinikai parodontológus specialistánk a szerda délutáni debreceni rendeléseinken várja jelentkezésüket.