A praxis bemutatása

Dr. Lázár Katalin és Dr. Hernádi Katinka PhD1990-ben nyitottuk meg fogorvosi magánrendelőinket Debrecenben és Hajdúszoboszlón. Dr. Lázár Katalin és Dr. Hernádi Katinka PhD fogszakorvosok praktizálnak rendelőinkben. A két fogorvosi magánrendelő már több, mint 25 éve működik Debrecenben, illetve Hajdúszoboszlón, a termálvizes gyógyfürdőjéről híres városban, nemzetközi pacientúrával.

Fogorvosi praxisunk fő profilja az esztétikai fogászat: a fogazat gyors, tartós rendbetétele, kusza és hiányos fogazat megszépítése, élethű fogpótlások készítése extra gyors határidőkkel – mindez természetesen fájdalommentesen. A legújabb és legélethűbb, fémmentes cirkónium és full kontúr porcelán fogpótlások: koronák és hidak – fémallergiásoknak is, továbbá a minőségi német porcelán koronák és hidak (Ivoclar, Vita, Heraceram anyagokból), mosolyszépítés. Esztétikus rugalmas kivehető részleges fogsorok, fogfehérítés rendelőben és otthon, pontos fogrestaurációk, fogszínű fogtömés – mindez precízen, élethű megjelenéssel, EU garanciával és igen rövid határidőkkel. /Rendelőink profiljába nem tartozik az ügyeleti ellátás, a szájsebészet és a fogszabályozás./

Nyugat-európai minőség – kedvező magyar árakon!

Ingyenes diagnosztika és kezelési terv  készítése rendelőinkben. Ha elküldi röntgen-, vagy panorámaröntgen-felvételét e-mailben, a lehetőségekhez mérten előzetes költség-kalkulációt végzünk és megküldjük Önnek. Egyéb esetekben ingyenes személyes konzultáció szükséges. E-mail küldéséhez kattintson IDE!

Dr. Lázár Katalin rendel: kedd délután és csütörtök délelőtt. Telefon: 06 30 9555 921

Dr. Hernádi Katinka rendel: szerda délután. Telefon: 06 30 685 6230

Facebookon is megtalálhat minket >>