Szolgáltatásaink

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes fogászati kezelés

A kezelés előtti helyi érzéstelenítést a legmodernebb eljárásokkal végezzük, korszerű, kis mennyiségű érzéstelenítőszerrel, amely biztosítja a kezelés közbeni fájdalommentességet.

Fogfehérítés

Koronák és hidak

A legjobb minőségű német, márkás porcelánból és nikkelmentes fémkerámiából, illetve a legmodernebb CAD-CAM számítógépes technológiával a legmagasabb esztétikájú fémmentes cirkóniumból készülnek, precíz fogtechnikai laboratóriumokban, expressz határidővel. Már egy hét alatt újjávarázsoljuk mosolyát! Referencia-képeinket saját eseteinkről tekintse meg Galériánkban.

Cirkon koronák és hidak – a világszínvonal

A legjobb korona a cirkónium fémmentes korona. Full kontúr anatómikus cirkon koronáink a fogcsikorgatásnak is ellenállnak. A cirkon nem okoz allergiát, mivel egyfajta anyagból készül, nincs lepattanás. Felszíne egyénileg színezhető, transzparens, nem látható szürkés fémszegély – egyszóval a ma elérhető legesztétikusabb fogpótlás. Már 67.000 Ft-tól elérhetők gyönyörű, élethű cirkon koronáink a legszebb porcelán bevonatú leplezéssel – egyszerűen csodálatos! A legmodernebb CAD-CAM technológiával, számítógépes, digitális tervezéssel készülnek a cirkon koronák és hidak, világszínvonalú USA-technológiával, precíz fogtechnikai laboratóriumban, néhány napos határidővel. Sőt, már szkenneléssel is lemintázhatjuk a fogazatot, megállapítjuk a korrekt fogszínt és pillanatok alatt számítógép segítségével továbbítjuk az adatokat a fogtechnikai laborba.

Csapos felépítmények a letört gyökérkezelt fogak megmentésére Radix Anker titán, üvegszálas vagy cirkon gyökércsappal.

Koronák és hidak

Rugalmas fogsorok

Esztétikus rugalmas kivehető fogsorok részleges foghiányok pótlására: teljesen fémmentes, fémkapocs nélkül.

Újdonság: a legkorszerűbb Vertex ThermoSens anyagból készülő részleges vagy teljes kivehető fogsor.

Precízen illeszkedik, gyönyörű, törhetetlen kompozitfogakkal, fémkapcsok nélkül – néhány fog stabil és esztétikus pótlására is alkalmazható, clip formájában. Akrilátmentes, monomer-mentes, nem allergizáló, fémmentes, enyhén rugalmas kompozit anyagból készül. A redukált, csökkentett méretű szájpadlás-alaplemez nagyon megkönnyíti a pillekönnyű felső fogsor megszokását.

Elsősorban felső és alsó részleges és felső teljes fogsorok pótlására ajánljuk a rövid határidővel, kedvező áron készülő Vertex fogsorokat.

RUGALMAS VERTEX FOGSOR –  ÚJDONSÁG!

A régebbi fajta, akril bázisú fogsorok kemények, merevek, nehezebb őket megszokni, Problémát okoznak a hagyományos fogsornál a nem túl esztétikus, kényelmetlen fémkapcsok is. Egyre több azon betegek száma, akik nem szeretik /vagy nem bírják/ a szájukban a fémet. Ezért kérik rendelőnkben az újfajta, rugalmas, Vertex ThermoSens fogsorokat.

A Vertex ThermoSens vékony, rugalmas, könnyű és rendkívül kényelmes. Pácienseink élvezhetik a precizitást, a kényelmet és az esztétikus megjelenést.

MIÉRT A VERTEX-THERMOSENS A LEGJOBB MEGOLDÁS KIVEHETŐ FOGSOR ESETÉN?

  • Megbízható minőség: A Vertex ThermoSens a legmagasabb minőségű anyagokból készül precíz laborunkban.
  • Könnyű és kényelmes: mert sokkal vékonyabb, mint az akril fogsor. Pácienseink hamar megszokják, szinte észre sem veszik, hogy a szájukban van. A rugalmas ínykapcsokkal stabil az illeszkedés. A legtöbb esetben ragasztó nélkül is kiválóan megáll a Vertex fogsor, elsősorban a felső fogíven.
  • Esztétikus: A Vertex ThermoSens fogsor alaplemeze természetes íny-színű, a kompozit fogak nem színeződnek el és nem kopnak, élethűek, ellenállóak és törhetetlenek.
  • Biokompatibilis: A Vertex fogsorok biokompatibilisek, így ideálisak azoknak, akik allergiásak a régimódi akrilát /monomereket tartalmazó/ fogsorokra.
  • Kedvező ár: A Vertex fogsor ideális azoknak, akik esztétikus megoldást szeretnének, anélkül, hogy plusz költségük lenne implantátumokra. Gyors és fájdalommentes, jól bevált fogpótlási megoldás.

A VERTEX THERMOSENS RUGALMAS FOGSOROK MEGRENDELHETŐK A DEBRECENI BRILLANTDENT FOGORVOSI RENDELŐBEN, RÖVID HATÁRIDŐVEL, KEDVEZŐ ÁRON!

Parodontológiai (íny-) kezelések

Élethű fogrestaurációk

A régi, szürke, káros higanytartalmú amalgámtöméseket a legkorszerűbb, élethűen fogszínű és az egészségre nem káros, márkás anyagokból készülő tartós, azonnal használható, fényrekötő fogtömésekre cseréljük – az esztétikai fogászat követelményeinek megfelelően. Fogtömések kitűnő minőségű porcelán tömőanyagokkal készítve, online, telefonos vagy e-mailes bejelentkezésre a legrövidebb határidővel. A diagnosztikát segítő berendezéseink: digitális apex-lokátor (gyökércsatornák pontos bemérése).

 Fogkőeltávolítás, ínyproblémák kezelése

A fogkőeltávolítás modern, precíziós piezo-ultrahangos depuráló készülékkel történik, amely kíméletesen szinte leradírozza a fogköveket és a sötét elszíneződéseket. Végezetül fehérítő polírozással simítjuk és fényesítjük a fogsort. A fogkövek rendszeres, szakfogorvos által végzett, maradéktalan eltávolításának igen nagy a jelentősége – nemcsak esztétikai szempontból, hanem azért, mert segít a fogak hosszú távú megtartásában. A legújabb kutatások szerint a fogkövesség bizonyítottan súlyos betegségekre is hajlamosít, például szívbetegségekre.

Aki meg akarja őrizni sokáig a fogait (különösen, ha dohányzik vagy ínyvérzésre, ínybetegségekre hajlamos), legalább félévente jöjjön el gépi fogkőeltávolításra és polírozásra a Brillantdent Fogorvosi Rendelőbe.

Parodontológiai (íny-) kezelések

Az ínyvérzés, ínygyulladás szinte népbetegség, nagyon sok embert érint. Az ínybetegségek kezelése, az ínysorvadás és fogvesztés megelőzése roppant fontos. Rendelőnkben elérhető a precíz és alapos fogkőeltávolítás, tasakkezelés, fog-wellness, szakorvosi szaktanácsadás fogápolást segítő ajándékokkal. Specialistánk, parodontológus kollégánk szerda délutánonként rendel. Időpont itt foglalható.