Szolgáltatásaink

Fájdalommentes fogászati kezelés

Fájdalommentes fogászati kezelés

A kezelés előtti helyi érzéstelenítést a legmodernebb eljárásokkal végezzük, korszerű, kis mennyiségű érzéstelenítőszerrel, amely biztosítja a kezelés közbeni fájdalommentességet.

Fogfehérítés

Koronák és hidak

A legjobb minőségű német, márkás porcelánból és nikkelmentes fémkerámiából, illetve a legmodernebb CAD-CAM számítógépes technológiával a legmagasabb esztétikájú fémmentes cirkóniumból készülnek, precíz fogtechnikai laboratóriumokban, expressz határidővel. Már egy hét alatt újjávarázsoljuk mosolyát! Referencia-képeinket saját eseteinkről tekintse meg Galériánkban.

Cirkon koronák és hidak – a világszínvonal

A legjobb korona a cirkónium fémmentes korona. Full kontúr anatómikus cirkon koronáink a fogcsikorgatásnak is ellenállnak. A cirkon nem okoz allergiát, mivel egyfajta anyagból készül, nincs lepattanás. Felszíne egyénileg színezhető, transzparens, nem látható szürkés fémszegély – egyszóval a ma elérhető legesztétikusabb fogpótlás. Cirkon koronáink ára kedvezőbb lett! Már 60.000 Ft-tól elérhetők gyönyörű, élethű cirkon koronáink! A legmodernebb CAD-CAM technológiával, számítógépes, digitális tervezéssel készülnek a cirkon koronák és hidak, világszínvonalú USA-technológiával, precíz fogtechnikai laboratóriumban, néhány napos határidővel. Sőt, már a kellemetlen lenyomatot is el tudjuk kerülni, ha szkenneléssel mintázzuk le a fogazatot, megállapítjuk a korrekt fogszínt és pillanatok alatt számítógép segítségével továbbítjuk az adatokat a fogtechnikai laborba.

Csapos felépítmények a letört gyökérkezelt fogak megmentésére Radix Anker titán, üvegszálas vagy cirkon gyökércsappal.

Koronák és hidak

Rugalmas fogsorok

Esztétikus rugalmas kivehető fogsorok részleges foghiányok pótlására: teljesen fémmentes, fémkapocs nélkül.

Újdonság: a legkorszerűbb Vertex ThermoSens anyagból készülő részleges vagy teljes kivehető fogsor.

Precízen illeszkedik, gyönyörű, törhetetlen kompozitfogakkal, fémkapcsok nélkül – néhány fog stabil és esztétikus pótlására is alkalmazható, clip formájban. Akrilátmentes, monomer-mentes, nem allergizáló, fémmentes, enyhén rugalmas kompozit anyagból készül. A redukált, csökkentett méretű szájpadlás-alaplemez nagyon megkönnyíti a pillekönnyű felső fogsor megszokását.

Elsősorban felső és alsó részleges és felső teljes fogsorok pótlására ajánljuk a rövid határidővel, kedvező áron készülő Vertex fogsorokat.

RUGALMAS VERTEX FOGSOR –  ÚJDONSÁG!

Az akril bázisú fogsorok kemények, merevek, nehezebb őket megszokni, Problémát okoznak a hagyományos fogsornál a nem túl esztétikus, kényelmetlen fémkapcsok, Egyre több azon betegek száma, akik nem szeretik a szájukban a fémet. Ezért egyre többen kérik rendelőnkben az újfajta, rugalmas, Vertex ThermoSens fogsorokat.

A Vertex ThermoSens vékony, rugalmas, könnyű és rendkívül kényelmes. Pácienseink élvezhetik a precizitást, a kényelmet és az esztétikus megjelenést.

MIÉRT A VERTEX-THERMOSENS A LEGJOBB MEGOLDÁS KIVEHETŐ FOGSORRA?

  • Megbízható minőség: A Vertex ThermoSens a legmagasabb minőségű anyagokból készül precíz laborunkban.
  • Könnyű és kényelmes: mert sokkal vékonyabb,mint az akril bázisú fogsor. Pácienseink hamar megszokják, szinte észre sem veszik, hogy a szájukban van. A rugalmas ínykapcsokkal stabil az illeszkedés. A Vertex fogsorokhoz nem kell ragasztót használni.
  • Esztétikus: A Vertex ThermoSens természetes íny színű, a kompozitfogak nem színeződnek el és nem kopnak, élethűek, ellenállóak és törhetetlenek.
  • Biokompatibilis: A Vertex fogsorok biokompatibilisek, így ideálisak azoknak, akik allergiásak a régimódi akrilát /monomereket tartalmazó/fogsorokra.
  • Kedvező ár: A Vertex fogsor ideális azoknak, akik esztétikus megoldást szeretnének, anélkül, hogy plusz költségük lenne implantátumokra.

A VERTEX THERMOSENS RUGALMAS FOGSOROK MEGRENDELHETŐK A DEBRECENI BRILLANTDENT FOGORVOSI RENDELŐBEN, RÖVID HATÁRIDŐVEL, KEDVEZŐ ÁRON!

Parodontológiai (íny-) kezelések

Élethű fogrestaurációk

A régi, szürke, káros higanytartalmú amalgámtöméseket a legkorszerűbb, élethűen fogszínű és az egészségre nem káros, márkás anyagokból készülő tartós, azonnal használható, fényrekötő fogtömésekre cseréljük – az esztétikai fogászat követelményeinek megfelelően. Fogtömések kitűnő minőségű porcelán tömőanyagokkal készítve, online, telefonos vagy e-mailes bejelentkezésre a legrövidebb határidővel. A diagnosztikát segítő berendezéseink: digitális apex-lokátor (gyökércsatornák pontos bemérése). /Ez a szolgáltatásunk csak a járványügyi helyzet teljes megszűnése után vehető igénybe – megértésüket kérjük./

 Fogkőeltávolítás, ínyproblémák kezelése

A fogkőeltávolítás modern, precíziós piezo-ultrahangos depuráló készülékkel történik, amely kíméletesen szinte leradírozza a fogköveket és a sötét elszíneződéseket. Végezetül fehérítő polírozással simítjuk és fényesítjük a fogsort. A fogkövek rendszeres, fogorvos által végzett, maradéktalan eltávolításának igen nagy a jelentősége – nemcsak esztétikai szempontból, hanem azért, mert segít a fogak hosszútávú megtartásában. Aki meg akarja őrizni sokáig a fogait (különösen, ha dohányzik vagy ínyvérzésre, ínybetegségekre hajlamos), legalább félévente jöjjön el gépi fogkőeltávolításra és polírozásra a Brillantdent Fogorvosi Rendelőbe. Parodontológusunk (ínybetegségek specialistája) a hétfő és szerda délutáni rendeléseken várja bejelentkezésüket fogkő-eltávolításra, polírozásra és ínyproblémák kezelésére – csak külön megbeszélés alapján! /Jelenleg egyetemi elfoglaltság miatt szünetel./

Parodontológiai (íny-) kezelések

Az ínyvérzés, ínygyulladás szinte népbetegség, nagyon sok embert érint. Az ínybetegségek kezelése, ínysorvadás és fogvesztés megelőzése roppant fontos. Rendelőnkben elérhető a precíz és alapos fogkőeltávolítás, tasakkezelés, fog-wellness, szakorvosi szaktanácsadás fogápolást segítő ajándékokkal.

Klinikai parodontológus specialistánk a hétfő és szerda délutáni debreceni rendeléseinken várja jelentkezésüket – küön megbeszélés alapján. /Jelenleg szünetel egyetemi klnikai elfoglaltság miatt./