Cirkon koronák és hidak – a világszínvonal

A legjobb és legszebb korona a fémmentes korona. Full kontúr anatómikus cirkon koronáink minden erőnek ellenállnak, még a fogcsikorgatásnak is, mivel kb. hatszor erősebbek a fogzománcnál.

Az esztétikai hatás kimagaslóan természetes: a cirkon koronák fényáteresztő képessége, transzparenciája megegyezik a természetes fogakéval.

A cirkon nem okoz allergiát, nem tartalmaz fémet, teljesen biokompatibilis. Az íny egészséges a koronák körül.

Mivel egyféle anyagból készül, itt soha nincs lepattanás. Felszíne egyénileg színezhető, transzparens, nincs szürkés fémszegély – egyszóval a ma elérhető legesztétikusabb fogpótlás.

A legmodernebb CAD-CAM technológiával, számítógépes, digitális tervezéssel és szkenneléssel készülnek a cirkónium-dioxid koronák és hidak, világszínvonalú USA-technológiával, precíz és nagy tapasztalatú fogtechnikai partner laboratóriumunkban, néhány napos határidővel. A CAD-CAM fogtechnikai technológia lényegesen pontosabb koronát, ezáltal precíz illeszkedést tesz lehetővé. A pontos illeszkedés előnye hosszú távon térül meg.

Mikor jó választás a cirkon korona vagy híd?

  • Régi „szürke szélű” fémkerámia korona cseréje esetén
  • Gyökérkezelt elszíneződött fog borítására
  • Súlyosan károsodott, csappal megerősített fog esztétikus korrekciójára
  • Foghiányok esetén, természetes és esztétikus hídpótlás készítésére

Ilyen volt – ilyen lett:

Új szolgáltatásunk: a kényelmetlen lenyomatvétel helyett már szkenneléssel is lemintázhatjuk a teljes fogsort! Kényelmes, gyors, fájdalmatlan. A lehető legpontosabb eljárással 3D-ben “letapogatja” egy kis készülék a fogakat és az adatok azonnal eljutnak a fogtechnikai laborba – így a készítési határidő is gyorsabb!

 E-mail: brillantdent@gmail.com

Tel.:  06 30 9555 921  és   06 30 685 6230