Fogpótlások

Rögzített fogpótlások: koronák és hidak

Koronák: Töredezett, elkopott, zománchibás, nagyon tömött, megsötétedett, a sorból kilógó fogak megszépítését koronákkal végezzük. A lecsiszolt fogakra precíz fogtechnikai laboratóriumban egyedi mintára készített teljes burkolókoronák készülnek igen rövid határidővel. A koronák anyaga lehet fémmentes: cirkon vagy full kontúr porcelán, illetve fémre égetett különféle márkájú porcelán. A koronák színét kb. 30 árnyalatból tudjuk kiválasztani, közösen a pácienssel – tehát a fogsorhoz legjobban illeszkedő árnyalatot választjuk ki.

Hidak: Köztes foghiányok pótlására hidakat készítünk, fogpillérekkel. Több fog hiánya is esztétikusan pótolható híddal, a pillérfogak lecsiszolásával. A felhasznált anyag a legmagasabb esztétikai igényeknek megfelelő, maximálisan élethű cirkóniumra égetett porcelán, amely teljesen fémmentes, ezért fémallergiásoknak is ajánlott. A kedvezőbb árfekvésű fémre égetett porcelánkoronák különböző esztétikai igények kielégítésére háromféle típusban is rendelhetők. Porcelánkoronáink, -hídjaink, cirkon koronáink átlagos elkészülési ideje egy hét!

Rugalmas kivehető fogpótlások

Teljes vagy igen nagymértékű fogatlanság esetén ajánlottak a kivehető fogpótlások. Éjjel-nappal a szájban tarthatók, kivenni csak tisztításkor szükséges. Nagyobb foghiányok pótlására ajánljuk a rugalmasabb anyagból készített fémmentes, fémkapocsmentes, esztétikus rugalmas Vertex fogsort.

A legújabb technológiával készülő rugalmas Vertex ThermoSens részleges vagy teljes fogsorok nagyon könnyen megszokhatók, nem kell ragasztani őket és nem látszik, hogy műfogsor van a szájban. Fogsoraink minőségi, tapasztalt fogtechnikai laboratóriumokban, a maximális pontosság és élethű megjelenés érdekében többszöri próbával és igen gyors határidővel készülnek. Pácienseink kedvelik a jól bevált Vertex rugalmas részleges és teljes kivehető fogsorokat.