A praxis bemutatása

Dr. Lázár Katalin és Dr. Hernádi Katinka PhD A Brillantdent Fogorvosi magánrendelő már több, mint 25 éve működik Debrecenben. Dr. Lázár Katalin és Dr. Hernádi Katinka PhD. fogszakorvosok praktizálnak rendelőnkben.

Fogorvosi praxisunk fő profilja a fogpótlások készítése: a fogazat gyors, tartós rendbetétele, kusza és hiányos fogazat megszépítése, élethű rögzített és kivehető fogpótlások készítése extra gyors határidőkkel – mindez természetesen fájdalommentesen. A legújabb és legélethűbb, fémmentes cirkónium és full-kontúr porcelán fogpótlások: koronák és hidak – fémallergiásoknak is, továbbá minőségi német porcelán koronák és hidak (Ivoclar, Vita, Heraceram anyagokból), mosolyszépítés. Esztétikus rugalmas kivehető részleges fogsorok, pontos fogrestaurációk, fogszínű fogtömés – mindez precízen, élethű megjelenéssel, EU garanciával és igen rövid határidőkkel. /Rendelőnk profiljába nem tartozik az ügyeleti ellátás, a szájsebészet és a fogszabályozás./ Nyugat-európai minőség – kedvező magyar árakon!

Tisztelt Pácienseink! Több hónapi kényszerű zárvatartás után újra megnyílt a Brillantdent Fogászat! Rendelőnk minden szükséges védőfelszereléssel felszerelve várja a kedves pácienseket. Rugalmas részleges és teljes Vertex fogsorokat, porcelán és cirkon koronákat, hidakat tudunk készíteni jelenleg. Gépi fogkőeltávolítást egyelőre nem tudunk vállalni!

Mindannyiunk egészségének védelmében a következő protokoll szükséges:

  • Megadott időpontra pontosan érkezés, legfeljebb egy kísérővel.
  • A váróban mindenkinek szájmaszk viselése szükséges.
  • Érkezést követően kézmosás, kérdőív kitöltése után történik az ellátás.
  • Lehetőség szerint a fogmosás otthon történjen.
  • Kivehető protézis esetében kérjük a ragasztó mellőzését.
  • Telefonon történő bejelentkezés, időpont-foglalás

Ingyenes diagnosztika és kezelési terv készítése rendelőnkben. Ha elküldi röntgen-, vagy panorámaröntgen-felvételét e-mailben, a lehetőségekhez mérten előzetes költség-kalkulációt végzünk és megküldjük Önnek. Egyéb esetekben ingyenes személyes konzultáció szükséges. E-mail küldéséhez kattintson IDE!

Dr. Lázár Katalin rendel: kedd délután és csütörtök délelőtt. Telefon: 06 30 9555 921

Dr. Hernádi Katinka rendel: hétfő és szerda délután. Telefon: 06 30 685 6230

Facebookon is megtalálhat minket >>