fbpx

A praxis bemutatása

Dr. Lázár Katalin és Dr. Hernádi Katinka PhD A Brillantdent Fogorvosi magánrendelő már több, mint 25 éve működik Debrecenben. Dr. Lázár Katalin és Dr. Hernádi Katinka PhD. fogszakorvosok praktizálnak rendelőnkben.

Fogorvosi praxisunk fő profilja a fogpótlások készítése: a fogazat gyors, tartós rendbetétele, kusza és hiányos fogazat megszépítése, élethű rögzített és kivehető fogpótlások készítése extra gyors határidőkkel – mindez természetesen fájdalommentesen. A legújabb és legélethűbb, fémmentes cirkónium és full-kontúr porcelán fogpótlások: koronák és hidak – fémallergiásoknak is, továbbá minőségi német porcelán koronák és hidak (Ivoclar, Vita, Heraceram anyagokból), mosolyszépítés. Esztétikus rugalmas kivehető részleges fogsorok, pontos fogrestaurációk, fogszínű fogtömés – mindez precízen, élethű megjelenéssel, EU garanciával és igen rövid határidőkkel. /Rendelőink profiljába nem tartozik az ügyeleti ellátás, a szájsebészet és a fogszabályozás./

Nyugat-európai minőség – kedvező magyar árakon!

Ingyenes diagnosztika és kezelési terv készítése rendelőnkben. Ha elküldi röntgen-, vagy panorámaröntgen-felvételét e-mailben, a lehetőségekhez mérten előzetes költség-kalkulációt végzünk és megküldjük Önnek. Egyéb esetekben ingyenes személyes konzultáció szükséges. E-mail küldéséhez kattintson IDE!

Dr. Lázár Katalin rendel: kedd délután és csütörtök délelőtt. Telefon: 06 30 9555 921

Dr. Hernádi Katinka rendel: hétfő és szerda délután. Telefon: 06 30 685 6230

Facebookon is megtalálhat minket >>