„Vertex Thermosens” kivehető fogsor

Vertex Thermosens kényelmes és gyönyörű választás. A hagyományos, akrilból készült fogsorok kemények, merevek, nehezebb őket megszokni, ezért sok páciensünk áttér a rugalmasabb, úgynevezett Vertex Thermosens fogsor készíttetésére és viselésére. Problémát okoznak a hagyományos fogsornál a fémkapcsok –  a rugalmas fogsorban nincs fém.

A Vertex Thermosens vékony, enyhén rugalmas, könnyű és rendkívül kényelmes. Pácienseink élvezhetik az  egyszerű, kényelmes fogsorviselést és az esztétikus, természetes megjelenést. Kitűnő megoldás részleges foghiányok élethű megoldására, zavaró fémkapcsok nélkül.

Miért válassza a Vertex Thermosens-et?

  • Könnyű és kényelmes, mert sokkal vékonyabb, mint az akril bázisú fogsor. A Vertex kényelmes a kezdetektől fogva. Pácienseink hamar megszokják, szinte észre sem veszik, hogy a szájukban van.
  • Törhetetlen: a hagyományos fogsorok javíttatása drága és időigényes. A kompozitfogak nem törnek.
  • Esztétikus: A Vertex Thermosens természetes íny-színű, gyakorlatilag láthatatlan, a kompozitfogak természetesek és nagyon ellenállóak.
  • Biokompatibilis: A Vertex fogsorok biokompatibilisek, így ideálisak azoknak, akik allergiásak a monomereket tartalmazó fogsorokra, az akrilátra.
  • Megfizethető: A Vertex fogsor remekül megfelel azoknak, akik esztétikus és biztos megoldást szeretnének implantátumok nélkül.
  • Megbízható minőség: A Vertex Thermosens a legmagasabb minőségű anyagokból készül a Brillantdent Fogorvosi Rendelőkben, nagyon rövid határidővel.