Vertex ThermoSens rugalmas fogsor

Vertex Thermosens rugalmas fogsor a legjobb választás. A hagyományos, akrilból készült fogsorok kemények, merevek, nehéz megszokni. Problémát okoznak a hagyományos fogsornál a fémkapcsok – a rugalmas fogsorban viszont nincs fém. Egyre több páciensünk kéri a Brillantdent Fogorvosi Rendelőben a rugalmasabb Vertex ThermoSens fogsorokat.

A Vertex ThermoSens vékony, enyhén rugalmas, könnyű és kényelmes. Pácienseink élvezhetik az  egyszerű, kényelmes fogsorviselést és az esztétikus, természetes megjelenést. Kitűnő megoldás részleges foghiányok élethű megoldására, zavaró fémkapcsok nélkül.

Miért érdemes a Vertex Thermosens rugalmas fogsort választani?

  • Könnyű és kényelmes, mert sokkal vékonyabb, mint az akril bázisú fogsor. A Vertex kényelmes, pácienseink hamar megszokják, szinte észre sem veszik, hogy a szájukban van. A rugalmas ínykapcsok stabilan tartják a fogsort, nem kell ragasztót használni.
  • Törhetetlen: a hagyományos fogsorok javíttatása drága és időigényes. A kompozitfogak nem törnek.
  • Esztétikus: A Vertex Thermosens természetes íny-színű, a kompozitfogak élethűek és nagyon ellenállóak.
  • Biokompatibilis: A Vertex fogsorok biokompatibilisek, így ideális azoknak, akik allergiásak a régimódi akrilátra / monomer-tartalmú/.
  • Kedvező ár: A Vertex fogsor remekül megfelel azoknak, akik esztétikus és biztos megoldást szeretnének implantátumok nélkül.
  • Megbízható minőség: A Vertex Thermosens a legmagasabb minőségű anyagokból készül a debreceni Brillantdent Fogorvosi Rendelőben, rövid határidővel.